World of Tanks PC je nyní na Steamu

S více než 160 miliony registrovaných hráčů je legendární free-to-play střílečka Wargamingu připravena na nové rekruty.

World of Tanks se přesunula na Steam. Hráči běžné verze pro PC a uživatelé Steam budou moci bojovat bok po boku v pohlcujících bitvách PvP, kterými je známá legendární strategická střílečka F2P. Verze Steam je k dispozici pouze pro nové účty, ale bude obsahovat vše, co World of Tanks PC nabízí.

World of Tanks nadchl miliony hráčů po celém světě, když představil jedinečné tankové bitvy na desítkách detailních map, na nichž proti sobě bojuje 600 tanků z 11 národů.

Hráči si budou moci na Steamu vychutnat realistickou grafiku a zvuk vytvořený k replikaci drsné atmosféry tankových bojů, zvládnout pět různých typů vozidel, povzbudit vyváženou a vzrušující hru, prozkoumat jedinečné mapy založené na bojištích a městech z celého světa a zdokonalit svoje dovednosti v různých herních režimech, které vyžadují týmovou práci nebo naopak individuální taktiku.

A díky své věrné fanouškovské základně tankistů také získal čtyřikrát ocenění Golden Joystick a dva Guinnessovy rekordyza nejvíc hráčů současně přihlášených k serveru MMO.

„Ve společnosti Wargaming jsme hrdi na to, že jsme vytvořili hru, kterou hráči milují a užívají si ji přes deset let. Spojili jsme lidi z celého světa a síla naší komunity nemá obdoby. Věřím, že World of Tanks se stala více než hrou, která je skutečným koníčkem pro miliony našich hráčů - a tak to bude i po další desetiletí, “ uvádí Victor Kislyi, generální ředitel Wargamingu. „Je vždy fantastické sledovat, jak naše hra roste a rozšiřuje se o nové hráče. Jsem hrdý na to, že mohu u naší rodiny tankistů uvítat komunitu Steamu!"

Hned od začátku budou hráči Steamu schopni ovládnout stovky vozidel, zdokonalit jejich taktiku a dovednosti a vyzkoušet jedinečné bitvy ve World of Tanks. „Jsme velmi nadšení, že můžeme spojit síly s Wargamingem, abychom uvítali World of Tanks ve službě Steam a představili tuto neuvěřitelnou hru komunitě Steam. Je ideální čas naskočit do tanku a zapojit se do bitvy! “ řekl Nathaniel Blue zodpovědný ve Valve za rozvoj podnikaní.

 

Zveřejněno: 30. 04. 2021