WoW: Kachničky a trable ve vířivce

Do World of Warships připlouvají souboje kachniček, panamerické křižníky a celá řada dalších novinek. Společnost Wargaming, vydavatel a vývojář přední námořní MMO hry World of Warships, totiž přináší ve své nejnovější aktualizaci skutečné bubliny. Na oslavu žertovného Apríla se do hry vrací Trable ve vířivce, které doprovází spousta gumových kachniček.

Do přístavů v předběžném přístupu také dorazí devět panamerických křižníků a zároveň se spustí speciální kampaň, v níž si hráči mohou vydělat až 20 dolarů na oslavu dvou let World of Warships v obchodě Epic Games Store.

Bitvy v horké vaně jsou vším, čím se tváří být

Trable ve vířivce jsou tady a s nimi přichází i šest gumových kachniček na výběr! Patří mezi ně dva křižníky, dva torpédoborce a dvě bitevní lodě. Tyto gumové kachničky však nejsou obyčejnými kamarády do vany - jsou vyzbrojeny stříkajícími minami, které při kontaktu s nepřátelskými loděmi explodují. Aby to bylo ještě vřelejší, má každá třída jinou stylizovanou zbraň, od vysoce výbušných a pancéřových kapek až po šumivá torpéda. Za kormidlem těchto lodí sedí speciální kačeří velitelé, kteří jsou připraveni utkat se s flotilou protivníků ve formátu sedm ku sedmi v režimu dominance a získat titul Trouble in the Hot Tub. V rámci zábavy World of Warships také spolupracuje s tvůrci hry Placid Plastic Duck Simulator na společném balíčku DLC, který bude na Steamu k dispozici od 23. března do 14. dubna.

Devět nových panamerických křižníků

Devět panamerických křižníků, které pokrývají úrovně II-X, přichází do předběžného přístupu 31. března, což je první technologický strom této frakce s AP granáty, které mají vylepšený úhel odrazu, a bojovými instrukcemi přístupnými od úrovně VI výše, které zrychlí dobu nabíjení spotřebního materiálu. Mezi tyto spotřební předměty patří „Specializovaný opravárenský tým“ začínající na úrovni VI a „Sledovací radar“ dostupný od úrovně VIII. Ačkoli má tato řada lodí slabší pancéřování, jsou vybaveny dobrým krytím pro skrytý útok na dálku a nejlépe fungují v bojích na střední a dlouhé vzdálenosti.

Téměř všechny tyto lodě jsou dostupné prostřednictvím náhodných a po sobě jdoucích balíčků, ačkoli křižník VIII. úrovně Ignacio Allende čeká na konci rozšířeného bojového průkazu. Ignacio Allende i Santander úrovně IX mají k dispozici také vlastní trvalé kamufláže, a to Mayské tajemství, respektive Muisca Gold.

Pro všechny hráče na platformě Steam je do 13. dubna k dispozici také bezplatné DLC s prémiovým křižníkem Tier II Almirante Abreu.

Epické výročí na širém moři

World of Warships slaví dva roky v obchodě Epic Games Store! Při této příležitosti se od 23. března mohou noví hráči obchodu Epic Games Store vydat na bezprecedentní hon za úspěchy a získat na svůj účet PayPal až 20 dolarů. Během čtyřtýdenní akce získejte tři různé úspěchy, které sahají od vítězných bitev až po dobývání nepřátelských základen, a nasbírejte tak tuto hodnotu. Mezi další způsoby, kterými se bude oslavovat hra Warships, patří několik výrazných slev na DLC a startovní balíček: Na všechny hráče na této platformě čeká maraton bojových misí se speciální Epic kamufláží, nášivkou a pozadím.

Tato aktualizace také přináší řadu oprav chyb, vylepšení a změn vyvážení napříč celou hrou.

Veškeré detaily lze nalézt zde:

Aktualizace 12.2: Trable ve vířivce | World of Warships

O hře World of Warships

World of Warships je bezplatná historická online bojová počítačová hra od společnosti Wargaming. Díky obrovské flotile nejznámějších válečných plavidel, zahrnující pět různých tříd lodí a strategicky navrženému prostředí, poskytuje World of Warships dokonalý zážitek z námořní války, vhodný pro každého. Díky své největší sbírce historicky přesných lodí, které jsou k dispozici pro hraní, se World of Warships pyšní statusem digitálního muzea lodí a ústředního bodu pro milovníky námořní historie. Pravidelně přidává nový tematický obsah a inovativní herní režimy, které široké hráčské základně poskytují rozmanitou a vzrušující hratelnost.

Jedna série - více platforem

Po úspěšném uvedení hry World of Warships na PC byla její jedinečná hratelnost a design upravena tak, aby přinesla bezplatné masivní námořní bitvy i na další platformy s World of Warships: Legends na PlayStation a Xbox a World of Warships Blitz na mobilních zařízeních se systémem iOS a Android.

Zveřejněno: 28. 03. 2023