Značka Alienware uvádí ty nejnovější herní počítače

Alienware, značka patřící do „stáje“ Dellu, představuje na trhu svoje nejnovější herní počítače a příslušenství pro maximální přenosnost, výkon i herní zážitek.

První novinkou je Alienware x14, vůbec první 14palcový notebook, který podporuje technologie Nvidia Advanced Optimus a G-Sync. Součástí balení je 12. generace procesorů Intel Core řady H či grafika Nvidia GeForce RTX 3060.

Vylepšení se dočkal také 17palcový herní notebook Alienware m17 R5 s procesory AMD Ryzen řady 6000 nebo chlazením využívajícím technologii Alienware Cryo-tech, udržující vysoký výkon i před dlouhotrvajícím hraní.

Z příslušenství lze zmínit vůbec první Quantum Dot OLED herní monitor na světě, 34palcový prohnutý model se zakřivením 1800R, který je vybavený OLED panelem a technologií Quantum Dot či ultra rychlou odezvou 0,1 ms. Nativní obnovovací frekvence monitoru je 175 Hz a k dispozici je certifikace Nvidia G-Sync Ultimate, ale také technologie ComfortView Plus s certifikací TUV, která snižuje emise modrého světla a šetří tak oči uživatele.

Zveřejněno: 17. 01. 2022