Bezdrátový tyčový vysavač Electrolux nadchne výkonem

Společnost Electrolux představuje nový bezdrátový tyčový vysavač Electrolux 800 Ultimate, který je šestkrát výkonnější než jeho předchůdce.

Novinka je vybavena mimo jiné hubicí PetPro+, jež umí spolehlivě odstranit zvířecí chlupy, ať už přímo doma nebo ve vašem autě. Sací výkon můžete v minimálním režimu jednoduše využívat až 35 minut na jedno nabití, což vám na vysátí průměrné domácnosti (cca 75 metrů čtverečních) bude jistě stačit.

Jednoduchou manipulaci s vysavačem zajišťuje funkce rychlého uvolnění, díky které můžete jednoduše odpojit ruční jednotku z nabíjecí stanice. Odpojení vyřešíte jednou rukou. Automatický režim dokáže přizpůsobit sací výkon danému povrchu, tak aby vysávání bylo efektivnější.

Součástí balení je i speciální hubice na tvrdé podlahy PowerPro, díky které bude vyčištění tvrdých podlah a dlaždic skutečně účinné. Tahle hubice jedním tahem vysaje vše od jemného prachu po smetí o velikosti drobného štěrku. A díky integrovanému válečku uvnitř hubice bude navíc podlaha okamžitě současně vyleštěná.

Zveřejněno: 25. 10. 2022