ViewSonic uvádí monitory s webkamerou s certifikací Zoom, Windows Hello a dokovací stanicí

Společnost ViewSonic představuje novou generaci videokonferenčních monitorů. Monitory VG2757V-2K a VG2457V s dokovací stanicí jsou k dispozici ve velikostech 27 a 24 palců a byly vyvinuty s funkcemi pro zvýšení produktivity s kamerou s certifikací Windows Hello pro vyšší bezpečnost a certifikací Zoom pro spolehlivé videokonference.

Řada VG57V se chlubí infračervenou kamerou s certifikací Windows Hello, jež nabízí rozpoznávání obličeje pro bezpečné přihlášení jednoho uživatele bez hesla. Certifikovaná 5Mpx vysouvací webkamera Zoom s nastavitelným LED osvětlením, mikrofony a předními 5W reproduktory zajišťuje čistý zvuk a optimální obraz pro efektivní komunikaci. Monitory nabízejí obrovskou flexibilitu a funkčnost, ať už pracujete z domova nebo v kanceláři.

Monitory ViewSonic VG2757V-2K a VG2457V s mnoha možnostmi připojení zefektivňují pracovní prostory tím, že nahrazují zbytečné dokovací stanice. Tyto monitory zahrnují připojení USB-C s 90W napájením, RJ45 Ethernet pro připojení ke kabelové síti, rozbočovač USB-A pro připojení periferních zařízení s bonusovým USB-C s 15W PD pro rychlé nabíjení telefonu a možnost sériového zapojení s výstupem DisplayPort pro sestavy se dvěma monitory.

Zveřejněno: 26. 04. 2024