Cambridge Audio MINX MIN22 jsou malé, ale výkonné repráky

Známý Hi-Fi výrobce Cambridge Audio se pochlubil designovými reproduktory s poněkud netradičním názvem MINX MIN22, které jsou současně designové, kompaktní a výkonné.

Jak je již u Cambridge Audio zvykem, využívá společnost i u těchto reproduktorů prémiové postupy a materiály včetně akusticky tlumeného termopolymeru nebo extrudovaného hliníku. Repráky můžete připojit k jakémukoliv AV receiveru a získáte nadprůměrný zvukový zážitek bez ohledu na to, jestli si pouštíte hudbu nebo zvuk k filmu.

Repráky MINX MIN22 využívají kompaktní magnetický neodymový systém a tělo ze zmíněného termopolymeru s hliníkovou základnou je nadprůměrně odolné. K dispozici je také speciální technologie Cambridge Audio pod zkratkou BMR (Balanced Mode Radiator). Ve zkratce lze říct, že tato technologie dokáže emitovat zvuk ve velice širokém frekvenčním pásmu, v případě modelu MIN22 se jedná 130 až 20 000 Hz.

Reproduktory o rozměrech 154 × 78 × 85 mm váží tři čtvrtě kila a připojit je můžete k zesilovači o doporučeném výkonu 15 až 75 W.

Zveřejněno: 28. 02. 2024