Electro World přináší novou službu Odborník na telefonu

Společnost Electro World přinesla svým zákazníkům novou službu s názvem Odborník na telefonu, která souvisí s tím, že byla na podzim dočasně nucena uzavřít svoje kamenné prodejny.

Na základě zpětné vazby vedení Electro Worldu došlo k závěru, že zákazníci postrádají péči a služby, které mohou plnohodnotně získat jen při „off-line“ nákupu. A protože je v současné době možný pouze nákup on-line (samozřejmě s možností vyzvednutí – mimo jiné – na prodejnách), může Odborník na telefonu dosavadní nadprůměrné zákaznické služby alespoň částečně nahradit.

Odborník na telefonu dokáže zákazníkům poradit třeba i s právě s on-line nákupem. „Specialista on-line prodeje je schopen nejen poradit, ale dokonce i krok za krokem vytvořit online objednávku, jako by se zákazník nacházel přímo u nás na prodejně,“ říká Tomáš Kovářík, Marketing Manager společnosti Electro World.

Samozřejmostí je zodpovídání různých dotazů ohledně konkrétních produktů, případně rada a doporučení, který výrobek byste si na základě svých požadavků mohli pořídit.

Odborníka na telefon Electro Worldu najdete na telefonním čísle 210 012 800.

 

Zdroj: TZ Electro World

Zveřejněno: 29. 11. 2020