Evolveo StrongPhone X5 je mimořádně odolný tlačítkový telefon pro extrémní podmínky a náročné situace

Odolný tlačítkový telefon Evolveo StrongPhone X5 dual SIM, je určen pro spolehlivé používání v extrémních podmínkách a náročných situacích. Svoje přednosti prokáže především při práci za ztížených okolností a při outdoorových aktivitách.

Odolný mobil Evolveo StrongPhone X5 má přehledný, 2,4" barevný displej se zvýšenou odolností proti poškrábání a tlaku. Přehledné a jednoduché menu umožní snadné používání telefonu. Baterie s kapacitou 2 500 mAh udrží tento outdoorový mobilní telefon v pohotovostním režimu na jedno nabití až tři týdny (!). Baterie je navíc vyměnitelná, což prodlouží životnost telefonu.

Ergonomický design tlačítkového telefonu Evolveo StrongPhone X5 je doplněn pogumovaným povrchem, který zvyšuje odolnost telefonu a jeho snadné používání v náročných podmínkách. Tento voděodolný mobil splňuje normy IP68 a odolá náhodné vodě, sněhu, blátu i prachu a případným pádům a nešetrnému zacházení, které si vynutí situace při používání v extrémním prostředí. Účelnost a praktičnost designu telefonu je podpořena výraznými oranžovými prvky.

Tlačítkový odolný telefon je plně vybavený mobilní tlačítkový telefon, který má vedle řady dalších funkcí a předvoleb i SOS tlačítko, pro přivolání pomoci. Po stisknutí tlačítka telefon začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou zprávu. Dále je vybaven silnou svítilnou se samostatným tlačítkem, FM rádiem, přehrávačem hudby, kalendářem, budíkem, poznámkami nebo kalkulačkou. Nechybí fotoaparát, záznamník zvuku a slot pro microSD kartu. Součástí balení jsou i sluchátka a adaptér dobíjení s USB-C.

Dostupnost a cena

Odolný tlačítkový telefon Evolveo StrongPhone X5 je dostupný za 1.390 Kč.

Zveřejněno: 08. 04. 2024