Externí Wi-Fi adaptér se hodí nejen pro stolní PC

Potřebujete u svého notebooku zlepšit stabilitu Wi-Fi připojení, případně bezdrátově připojit stolní počítač? S tímhle externím Wi-Fi adaptérem od TP-Linku není žádný problém.

Nový bezdrátový USB adaptér (AC1300) TP-Link Archer T4U Plus disponuje dvěma nastavitelnými anténami, které se chlubí vysokým ziskem signálu. Rychlost připojení koncových zařízení je pak vyšší díky technologii MU-MIMO nebo podpoře dvou pásem.

Díky superrychlému portu USB 3.0 je dosaženo v porovnání s předchozím standardem USB 2.0 až desetinásobných přenosových rychlostí. K počítači se adaptér připojuje přes metrový USB kabel, díky čemuž máte ještě flexibilnější možnosti hledání nejlepšího signálu.

A pokud jde o samotné rychlosti připojení, ty s tímto modulem dosahují až 1 300 Mb/s, z toho 400 Mb/s ve frekvenčním pásmu 2,4 GHz a 867 Mb/s v pásmu 5 GHz. Zatímco první z obou pásem je vhodnější pro běžné on-line aktivity, jako je surfování na webu a psaní e-mailů, to druhé využijete hlavně pro náročnější činnosti typu streamování on-line videí, stahování objemných souborů nebo hraní on-line her.

 

Zdroj: TZ TP-Link

Zveřejněno: 26. 11. 2020