Indukční varné desky AEG nabízejí speciální funkce

Na čem chcete vařit? Možných řešení je více a každá mají svoje pro a proti. Podívejme se společně na některé benefity jednoho z těchto řešení – indukčních varných desek.

K základním výhodám indukce patří bezesporu vyšší rychlost ohřevu v porovnání s „konkurenčními“ řešeními. Nevýhodou pak je, že s indukčními deskami nemusejí být kompatibilní všechny vaše hrnce a pánve. Jestli je lze použít, poznáte snadno – stačí na dno příslušné nádoby přiložit magnet. Jestli se chytí, můžete tuto nádobu zkombinovat s indukcí.

Indukční varné desky AEG však navíc nabízejí speciální funkce. Například desky FlexiBridge umožňují spojení dvou varných zón do jedné, takže na nich můžete využívat větší hrnce nebo pánve nepravidelných rozměrů. Indukční desky SensePro zase umějí hlídat teplotu jídla uvnitř nádoby díky bezdrátové teplotní sondě. Desky SenseFry udržují povrch pánve optimálně rozpálený; a varný stupeň lze nastavit pouhým posouváním nádoby po povrchu desky díky technologii PowerSlide.

V neposlední řadě tu máme i speciální indukční desku s funkcí Hob2Hood, která sama ovládá odsavač par a reguluje intenzitu odsávání podle intenzity vaření.

Zveřejněno: 14. 12. 2021