Luxman má v nabídce nový špičkový předzesilovač

Společnost Luxman, která se specializuje na výrobu špičkových Hi-Fi komponent, představila další střípek do mozaiky v podobě svého nového vlajkového předzesilovače C-10X.

Novinka navazuje na model C-900u, který byl představen už před dlouhými deseti lety. Na rozdíl od smartphonů totiž Hi-Fi komponenty zase tak rychle nestárnou. I tak ale občas vyžadují „refresh“. Luxman C-10X je zařízení, které využívá inovované obvody, jež uživatelům slibují stabilnější výkon. Různé ovládací prvky zařízení jsou pak šité přesně na míru.

Na zadní straně se nacházejí různé konektory včetně třech nevyvážených a třech vyvážených vstupů a dvou nevyvážených a dvou vyvážených výstupů. Či dvojici input/output terminálů pro přizpůsobení konkrétní situaci a instalaci.

Po stránce designu navazuje model C-10X na zařízení M-10X a D-10X a jistě bude ladit i s dalšími Hi-Fi komponentami od společnosti Luxman. Pokud ovšem chcete některou z nich doma, budete muset sáhnout hluboko do kapsy. Konkrétně za předzesilovač Luxman C-10X zaplatíte v přepočtu zhruba 450 tisíc korun.

Zveřejněno: 18. 12. 2023