Monitor Dell UltraSharp nabízí vyšší přesnost barev

Monitory Dell UltraSharp nabízejí uživatelům vyšší přesnost barev i skvělý komfort pro jejich zrak. A na trh brzy přijdou první z nich.

Novinka s modelovým označením U4025QW (UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub Monitor) s sebou přináší úhlopříčku 40 palců a rozlišení 5K. K dispozici bude v průběhu prvního čtvrtletí roku 2024 – stejně jako jeho menší, 34palcová varianta (Dell UltraSharp 34 Curved Thunderbolt Hub Monitor U3425WE).

Nové monitory Dell UltraSharp se mohou chlubit pětihvězdičkovou certifikací TÜV Rheinland, která hodnotí komfort očí uživatele při používání monitoru. Díky této certifikaci máte jistotu redukce únavy očí i při delším používání.

Přesnější barvy pak garantuje 99% pokrytí barevné škály DCI-P3, takže jsou monitory řady UltraSharp ideální pro práce, jež vyžadují vysokou přesnost barev. Barvy lze navíc kalibrovat s využitím softwaru Dell Color Management. Jak již název napovídá, dočkáte se po stránce konektivity nejen „standardního“ HDMI 2.1 a DisplayPortu 2.1, ale také rozhraní Thunderbolt 4 pro připojení jediným kabelem s výkonem až 140 W.

Zveřejněno: 05. 01. 2024