Nové televizory řady Beovision představuje Bang & Olufsen

Hned tři nové televizory představila na českém trhu společnost Bang & Olufsen, a kromě nich ještě originální příslušenství – motorizovaný stojan Harmony Floor Stand.

Prvním z představených modelů série Beovision je 48palcový Beovision Contour v minimalistickém designu, který se stejně jako všechny ostatní televizory řady drží hesla „zvuk dělá více než polovinu obrazu.“ Zvukový zážitek je tak u něj umocněn zvukovou technologií Beosound Stage, která se dočkala mnohých ocenění.

Televizor Beovision Eclipse je pak dostupný v úhlopříčkách 55" a 65" a díky integrovanému prostorovému dekodéru je k němu možné připojit externí reproduktory, což společně vytváří dokonalou iluzi kina.

Do třetice tu máme sérii Beovision Harmony v rozměrech mezi 65" a 88". K dispozici je integrovaný dekodér pro 7.1 kanálový zvukový systém a všechny televize téhle řady nejlépe hrají v kombinaci s reproduktory typu Beolab 18, Beolab 50 a Beolab 90. Motorizovaný stojan je kompatibilní právě s těmito zařízeními – díky němu je možné dosáhnout širších možností umístění televizoru či rozšíření pozorovacích úhlů.

 

Zdroj: TZ Bang & Olufsen

Zveřejněno: 25. 11. 2020