Nové Wi-Fi 6 přístupové body pro různé příležitosti

Společnost TP-Link uvádí nástěnný přístupový bod AX1800 TP-Link Omada EAP615-Wall, jenž podporuje Wi-Fi 6 a je vybaven gigabitovými porty nebo MU-MIMO.

Přístupový bod (AP) běží ve dvou pásmech, v nichž zároveň umí běžet současně, přičemž maximální rychlost přenosu dat v obou pásmech najednou dosahuje až 1 775 Mbit/s. Díky technologii MU-MIMO je k AP možné připojit více koncových zařízení současně, a to při plné rychlosti. Díky technologii Band Steering (řízení pásma) nebo efektivnější modulaci OFDMA je navíc dále možné optimalizovat výkon sítě.

K přístupovému bodu náleží i čtveřice gigabitových ethernetových portů, z nichž jeden je odchozí a tři jsou příchozí. Jeden z těchto příchozích konektorů navíc přináší i podporu technologie PoE (Power-over-Ethernet) pro napájení elektrickou energií skrze ethernetový kabel.

AP můžete integrovat do jednotné platformy Omada SDN s funkcí Zero-Touch Provisioning (ZTP), centralizovanou cloudovou správou či inteligentním monitorováním. Centralizovanou správu je možné řešit přes cloud, respektive aplikaci Omada.

Zveřejněno: 11. 12. 2021