Nový 4K displej Philips s ultra vysokým jasem pro vnitřní a částečně venkovní prostory

Nová, štíhlá řada displejů Philips High Bright 4000 od Philips Professional Display Solutions (PPDS) přináší všestrannost a spolehlivost nové úrovně, přičemž tyto nejnovější Digital Signage displeje jsou schopné inteligentně se přizpůsobit pro dokonalý provoz 24/7 v jakýchkoliv světelných podmínkách.

PPDS oznámila velmi očekávané uvedení své nové, tenké řady Philips High Bright 4000, která přináší nekompromisní čistotu obrazu a výkon do jakéhokoli vnitřního nebo polovenkovního prostředí, včetně náročných a vysoce osvětlených prostor.

Tato nejnovější evoluce nejprodávanější řady Philips High Bright, přináší ještě větší úroveň výběru, flexibility a příležitostí pro firmy, které chtějí svým Digital Signage zobrazovačem udělat velký dojem při komunikaci s partnery, přičemž řada 4000 zaručuje bohatý a spolehlivý nepřetržitý vysoce jasný zážitek ze sledování.

Nové modely jsou navrženy pro obsah, který vyžaduje, aby byl vždy vidět, a jsou vybaveny nejnovějšími hardwarovými a softwarovými funkcemi a inovacemi od PPDS, včetně pokročilého vysokého jasu 2500 cd/m2 (55") a 3000 cd/m2 (75").

Nová řada High Bright 4000 umožňuje montáž na výšku i na šířku a je ideální pro instalace v prostředích, nebo blízko nich, vystavených neustále se měnícím podmínkám okolního osvětlení, včetně blízkosti nebo za skleněným průčelím.

Zveřejněno: 22. 02. 2023