Nový hudební streamer od Eversolo vám rozezvučí obývák

Společnost Eversolo představuje nový hudební streamer DMP-A8, který rozšíří schopnosti vaší hudební sestavy v oblasti přehrávání hudby.

Novinka je kromě jiného vybavena dvojicí DAC (digitálně-analogových převaděčů) od značky AKM. Jedná se konkrétně o modely AK4499EX a AK4191EQ. Oproti předchůdci, streameru DMP-A6, je nový streamovací předzesilovač vybavený větším výběrem digitálních i analogových vstupů a výstupů. K integrovaným konektorům patří třeba i port HDMI eARC, nový port HDMI I2S a nové RCA i vyvážené XLR analogové vstupy a výstupy.

Streamer Eversolo DMP-A8 můžete využít také jako samostatný předzesilovač. Pro tyto účely jsou zde k dispozici analogové výstupy. Bezdrátové streamování umožňuje podpora standardu Bluetooth 5.0 s kodekem aptX HD. Co se týče streamování, podporuje toto zařízení formáty souborů ve vysokém rozlišení, a to až do 32 bit / 767 kHz PCM souborů a DSD512. K dispozici je i MQA dekodér. Co se týče streamovacích služeb, podporuje DMP-A8 třeba Apple Music, Spotify Connect, Tidal Connect nebo Deezer.

Zveřejněno: 12. 12. 2023