Řada Musical Fidelity Nu-Vista má nové přírůstky

Společnost Musical Fidelity přidala do své řady Nu-Vista nové přírůstky v podobě vlajkových modelů Nu-Vista DAC a Nu-Vista Vinyl 2.

Jak již názvy napovídají, jedná se v prvním případě o digitálně-analogový převaděč, v tom druhém pak phono předzesilovač pro gramofony. První kompatibilní Hi-Fi komponenty začala společnost Musical Fidelity představovat již na počátku roku 2023. A co mají DAC a phono předzesilovač společné? Tak především velké, kvalitně zpracované hliníkové šasi a také designový rukopis na předním panelu.

Musical Fidelity Nu-Vista DAC přirozeně disponuje různými možnostmi vstupů a výstupů, protože u DAC je jedním z nejdůležitějších prvků konektivita. Takže tu máme například tři optické vstupy, koaxiální vstup, USB port nebo AES/EBU vstup. Standardně jsou pak k dispozici dva páry linkových výstupů XLR a RCA. Základem jsou pak dva čipy ES9038QM, které podporují široký kvalitativní rozsah souborů. Stejně jako Nu-Vista Vinyl 2 však Nu-Vista DAC není úplně levný – za jeden kousek zaplatíte přes čtvrt milionu korun.

Zveřejněno: 11. 12. 2023