Realme uvede řadu realme 12 Pro, portrétního mistra s vlajkovým periskopickým fotoaparátem

Společnost Realme oficiálně oznámila datum uvedení očekávané řady realme 12 Pro na český trh. Tato řada, která se má stát přední volbou pro mladé spotřebitele v oblasti fotografování s chytrými telefony, bude uvedena na trh dne 19. března 2024.

Digitální řada realme, která je známá svými špičkovými zobrazovacími technologiemi, se loni postarala o rozruch vydáním modelu 11 Pro, který se stal prvním smartphonem ve své cenové kategorii s 200Mpx fotoaparátem. Nyní se tato řada chystá představit další převratnou novinku, a to vlajkovou loď s periskopovým fotoaparátem, která zahájí éru vlajkových lodí s periskopovým fotoaparátem.

Vrcholem řady realme 12 Pro je periskopový teleobjektiv Next-gen Imaging, který si vysloužil uznání jako nejlepší periskopový portrétní fotoaparát v segmentu. Periskopový objektiv řady realme 12 Pro vede ve svém segmentu s 3násobným optickým zoomem, což odpovídá ohniskové vzdálenosti 71 mm, ideální pro portrétní snímky v profesionální kvalitě. Tento model se dále odlišuje tím, že je vybaven půlpalcovým snímačem OV64B, největším periskopovým snímačem ve své třídě, který zajišťuje bezkonkurenční citlivost na světlo.

Řada realme 12 Pro je vybavena vlajkovou lodí Omnifocal Photography System. Tento systém integruje hlavní fotoaparát Sony IMX890 s OIS pro vynikající noční fotografie, špičkový periskopový teleobjektiv a ultraširokoúhlý fotoaparát. Tyto objektivy společně nabízejí všestranné možnosti zoomu a poskytují bezkonkurenční čistotu a detaily při všech ohniskových vzdálenostech.

Řada realme 12 Pro je dále vylepšena algoritmem nové generace vyvinutým společně se společností Qualcomm. Tento algoritmus pohání funkce vylepšení obrazu, jako je LightFusion Engine pro lepší čistotu a tónování a NightEye Engine pro vynikající noční fotografie.

Řada realme 12 Pro navíc nabízí uživatelům možnost fotografovat v širokoúhlém filmovém formátu 2,39:1 bez nutnosti dodatečného ořezu a také představuje revoluční algoritmus Cinematic Bokeh, který vylepšuje zážitek z portrétní fotografie.

Více informací o produktu a cenách bude k dispozici od 19. března, kdy bude mít premiéru.

 

Zveřejněno: 07. 03. 2024