Reprosoustavy Elac Concentro S 503: Užijte si luxus

Společnost Elac uvádí novou reprosoustavu Elac Concentro S 503, která je první regálovou reprosoustavou své řady a chlubí se špičkovým zvukem.

Na rodině reprosoustav Concentro S Elac demonstruje 95 let zkušeností z oboru akustiky. Po designové stránce se dočkáme skříně ozvučnice nakloněné směrem dozadu, která působí přirozeně a harmonicky. Celkově nepravidelný tvar má symbolizovat propojení s prostorem a povrch je řešený leskle bílým nebo černým lakem. Top varianta je navíc dostupná v pravé ořechové dýze.

I když to na první pohled není patrné, jedná se v případě u modelu Concentro S 503 o třípásmovou reprosoustavu. Součástí je speciálně navržený koaxiální středo-výškový reproduktor. A to tak, že byl skládaný výškový reproduktor JET integrován doprostřed membrány středotónového měniče. Basový reproduktor pak byl převzat od podlahových modelů Concentro S 507/509.

Verzi reprosoustavy Elac Concentro S 503 v černém nebo bílém provedení zakoupíte za 180 tisíc korun, luxusní ořechové provedení vyjde o 20 tisíc dráž.

Zveřejněno: 02. 12. 2021