Švýcarský napařovač Laurastar Lift: žehlí, dezinfikuje a pomáhá v boji proti alergiím i covidu

Nového pomocníka do domácnosti přináší společnost Laurastar. Je jím parní generátor Laurastar Lift, který usnadní žehlení, úklid, během okamžiku vyrovná látky a pomůže kompletně dezinfikovat domácnost.

Kompaktní a lehký parní generátor s profesionální žehličkou Laurastar Lift vytváří a využívá unikátní hygienickou páru o mnohem vyšší teplotě a tlaku než běžné žehličky či napařovače. Pára tak pronikne do látek lépe, a kromě hloubkového vyčištění zajistí i dokonalou dezinfekci. Testy provedené v laboratořích Scitec Research SA ve Švýcarsku prokázaly, že pomocí této hygienické páry se lze zbavit až 99,999 % nežádoucích bakterií, včetně covid 19.

Tato jedinečně vytvářená pára zničí prachové roztoče, bakterie i houby, které odolávají dnes velmi často využívaným pracím cyklům při nízkých teplotách (40 °C). Proto také významně pomáhá v prevenci proti onemocněním i alergiím. Pára z žehlicích systémů Laurastar zaručuje, že oblečení a prádlo budou zcela čisté a hygienické. Laurastar Lift se rychle se nahřeje, snadno se po bytě přenáší, vyžehlí, vyčistí, srovná a dezinfikuje. V nabídce je v mnoha atraktivních barvách.

Cena na trhu se pohybuje od 11.990 Kč.

Zveřejněno: 04. 12. 2023