Transparentní repráky Fergusson Hill vás dostanou

Transparentní reproduktory Jetstream od společnosti Fergusson Hill vás dostanou svojí jednoduchostí, zvukem i propracovaností. Ale nemá na ně každý.

Základem celého řešení jsou dva reproduktory Jetstream Horn Loudspeakers, které se chlubí plnopásmovými měniči, které fungují s neodymovým motorem. Komplexní tvar reproduktorů je navržen tak, aby se zvukové vlny rovnoměrně šířily s minimálním zkreslením a maximální čistotou. Jeden takový reproduktor přitom váží 32 kg.

Basové reproduktory Jetstream zase tvoří akrylová koule s průměrem 600 mm, která využívá 300mm neodymové měniče. S těmito basovými reproduktory spolupracuje zesilovač Jetstream Bass Amplifier, což je stereo zesilovač, který poskytuje výkon 200 wattů na kanál s celkovým výstupem 400 wattů.

Samozřejmě si můžete koupit všechny součásti systému zvlášť, ale mnohem lepší je koupit si všechny dohromady. Všechno to získáte za skvělých 133 440 dolarů, tedy přibližně tři miliony korun. Takže rozbijte prasátka, protože takový Hi-Fi systém doma jen tak někdo nemá.

Zveřejněno: 22. 01. 2024