80 kusů fialové varianty reproduktoru Bose SoundLink Flex pouze pro ČR

Jestli právě teď uvažujete o pořízení bezdrátového reproduktoru a chtěli byste něco, co jen tak někdo mít nebude, máte jedinečnou příležitost. Na Český trh se totiž v počtu 80 kusů dostala první letošní limitka Bose – pastelově fialová verze populárního bezdrátového a vodotěsného reproduktoru Bose SoundLink Flex.

V prodeji je výhradně na e-shopech Alza a Basys, a to za stejnou cenu, jako standardně nabízená barevná provedení uvedeného reproduktoru, tedy za 4.390 korun. Bose je známý tím, že v každém roce uvolňuje do prodeje limitované edice některých svých audio produktů v exkluzivním barevném provedení. A právě teď je tu jedna z nich – bezdrátový reproduktor SoundLink Flex v barvě chilled lilac.

Čím vyniká? Kromě barvy jde o vodotěsný i prachu odolný reproduktor v atraktivním a praktickém designu. Když spadne Flex do vody, nejenže mu to neuškodí, ale hned vyplave zpátky na hladinu, a to poutkem nahoru. Jeho zvuk je hodný značky Bose. Při rozměrech jen asi 20 x 5,3 x 9 cm a hmotnosti asi 450 gramů ozvučí i outdoorovou party a optimalizuje reprodukci podle toho, jestli stojí, leží, nebo visí za poutko. Vestavěná baterie poskytuje energii až na 12 hodin poslechu.

V prodejní síti jsou k dispozici také jeho nabízená barevná provedení: černé, kouřově bílé, pastelově modré (stone blue) a tmavě zelené (cypress green).

Zveřejněno: 12. 04. 2024