Acer představuje herní notebook Predator Helios Neo 14 s umělou inteligencí

Společnost Acer představuje rozšíření své herní nabídky v podobě nového notebooku Predator Helios Neo 14, který je vybaven nejnovějšími procesory Intel Core Ultra 14. generace a přináší nové možnosti využití umělé inteligence v počítači. Hráče ohromí dokonalý obraz a grafika využívající umělou inteligenci projevující se při hraní her nebo streamování díky grafickým procesorům Nvidia GeForce RTX 40, které podporují nejnovější technologii DLSS 3.5 využívající umělou inteligenci a další podporu UI v kreativních aplikacích.

Aby daly ještě vice vyniknout kreativitě a výkonnosti, jsou tyto notebooky vybaveny funkcí Microsoft Copilot v systému Windows 11 (se speciální klávesou Copilot), která poskytuje rychlejší přístup k asistentovi s umělou inteligencí a sadě videokonferenčních nástrojů Acer s podporou umělé inteligence. Součástí zařízení je měsíční předplatné Xbox Game Pass Ultimate. Duální ventilátory, výdechy chladicího systému a chladící systém procesoru využívající tekutý kov.

Predator Helios Neo 14: přenosná herní bestie

Predator Helios Neo 14 nabízí obrovský výkon díky procesorům až Intel Core Ultra 9 185H se schopností akcelerace s využitím umělé inteligence a grafickým kartám až Nvidia GeForce RTX 4070, které podporují DLSS 3.5 s UI. Displej se zobrazením až WQXGA (3072x1920) při frekvenci 165 Hz, 100% podpoře barevného spektra sRGB a kompatibilitě s Nvidia G-Sync ohromí realistickými a ostrými detaily. Je vybaven technologií Intel Killer WiFi 6E, portem USB typu C s ThunderBolt 4 a čtečkou karet MicroSD.

V Predator Helios Neo 14 je také vybaven technologií Acer PurifiedVoice 2.0 eliminující rušení na pozadí díky trojité sadě mikrofonů, a Acer PurifiedView, webkamerou, která vylepšuje kvalitu obrazu a videa. Obě technologie využívají technologie umělé inteligence.

Ceny a dostupnost

Predator Helios Neo 14 (PHN14-51) bude v regionu EMEA dostupný od června za cenu od 1.999 eur.

Zveřejněno: 12. 04. 2024