Acer rozšiřuje řadu 10" tabletů Iconia Tab o modely s funkcemi pro rodiny

Společnost Acer představila nejnovější produkty řady tabletů Iconia Tab, Acer Iconia Tab P10 a Acer Iconia Tab M10. Oba mají velké displeje a jsou navrženy s ohledem na zábavu. Cenově dostupné tablety s operačním systémem Android 12 jsou určené pro rodinné uživatele a studenty. Umožňují všem členům rodiny sledovat videa, pořizovat a ukládat fotografie ve vysokém rozlišení a hrát hry.

Tablety jsou vybaveny osmijádrovými procesory MediaTek Kompanio 500, až 6 GB paměti, 128 GB eMMC flash úložištěm a slotem MicroSD, takže překonávají ostatní modely ve své třídě.

Oba tablety s konstrukcí z hliníkové slitiny, baterií s kapacitou 6000 mAh a portem USB-C pro nabíjení vydrží na jedno nabití až 10,5 hodiny přehrávání videa. Jsou vybaveny dvoupásmovou Wi-Fi pro spolehlivé připojení, duálními reproduktory a 5Mpx přední kamerou. Zadní 8Mpx fotoaparát s automatickým ostřením umožňuje pořizovat snímky ve vysokém rozlišení a technologie In-Cell Touch Panel (iTP) snižuje tloušťku displeje a zlepšuje optický výkon.

Tablet Acer Iconia Tab P10: tenký a lehký s velkým 2K displejem a baterií s celodenní výdrží

Výkonný tablet Acer Iconia Tab P10 má velký 10,4" IPS displej s rozlišením WUXGA 2K (2000 × 1200 px) a úzký rámeček s poměrem obrazovky k tělu 76 %, díky němuž se snadno ponoříte do filmu. Díky konstrukci z hliníkové slitiny je tenký a lehký, má tloušťku 7,8 mm a hmotnost jen 440 gramů. Google Kids Space dělá z učení zábavu a poskytuje dětem bezpečné místo pro zkoumání kvalitního obsahu.

Tablet Acer Iconia Tab M10: ideální pro domácí zábavu i do školy

Tablet Acer Iconia Tab M10 je tenký 8,6 mm a váží pouhých 430 g, takže představuje dokonalou rovnováhu mezi zábavou a vzděláváním. Díky 10,1" WUXGA IPS displeji s rozlišením 1920 × 1200 px a úzkým rámečkům, 76% poměru obrazovky k tělu, dlouhé výdrži baterie a celokovové tenké a lehké konstrukci je ideálním tabletem pro použití doma i ve škole. Je dodáván s předinstalovanými aplikacemi Google Kids Space a Google Entertainment Space, které podporují potřeby rodiny v oblasti zábavy. Prostor Google Entertainment Space slouží jako jednotný portál pro nainstalované multimediální aplikace, personalizovaný domov pro oblíbené filmy, pořady, videa, hry, knihy, podcasty a hudbu, rozdělený do čtyř karet – Sledování, Hry, Čtení a Poslech. To umožňuje rodinám sdílet tablet, přičemž každý člen rodiny má přístup k personalizovanému obsahu přepnutím na svůj vlastní účet.

Aby byl tablet v bezpečí před nárazy a otřesy, je dodáván s průhledným nárazníkovým pouzdrem z kvalitního materiálu TPU, které podtrhuje atraktivní design tabletu Iconia. Rohy jsou také vyztuženy nárazníky, které poskytují zařízení lepší ochranu.

Cena a dostupnost

Tablet Acer Iconia Tab M10 je k dispozici za cenu od 4.590 Kč a tablet Acer Iconia Tab P10 za cenu od 4.990 Kč.

Zveřejněno: 07. 06. 2023