AGON by AOC. Nový vesmír pro všechny hráče

Společnost AOC představila svou novou zastřešující značku AGON by AOC specializovanou výhradně na svět gamingu. Ta sjednotí stávající řady herních monitorů a příslušenství AOC a rozšíří jejich portfolio pro příležitostné hráče, soutěžní gamery i leadery v oblasti esportu o nové modely.

Stefan Sommer, který vede globální marketing AOC, k nové značce říká: „Herní průmysl a zejména odvětví esportů patří k nejrychleji rostoucím technologickým trhům – a bezesporu také k těm nejzajímavějším. Jsme mimořádně hrdí na to, že můžeme sdílet naši novou koncepci a vizi značky s celou herní komunitou. AGON by AOC o řád zvýší laťku v oblasti herních ekosystémů a pozvedne hru mnoha dalších hráčů po celém světě.“

S AGON by AOC získají všichni hráči pohlcující zážitek, bez ohledu na úroveň jejich dovedností nebo herní žánr, který preferují. Značka AGON by AOC, která chce oslovit každého hráče na celém světě, se zavázala k vytvoření nejlepšího herního ekosystému od myší po monitory pro MMORPG, závodní hry, simulace nebo hry FPS – pro zvědavé dobrodruhy, zkušené hrdiny i profesionální legendy.

Fantastický příběh začíná

AGON by AOC je svět, který je speciálně vytvořený pro herní průmysl. Jak říká legenda, že v dystopické realitě, která se příliš neliší od naší, shromáždila liga AGON ty nejlepší válečníky se specifickými dovednostmi pro boj se zlými silami. Pouze společně jsou dostatečně silní, aby porazili nepřítele. Stejně tak je komunita klíčová i v oblasti her a esportů. Značka AGON by AOC, představující fascinující vizuály a detailní designy postav, se povýší z výrobce herního hardwaru na tvůrce celého herního světa, reprezentovaného jeho rostoucím herním ekosystémem.

Zveřejněno: 02. 08. 2021