AVR Denon a Marantz teď můžete softwarově kalibrovat

Společnost Audyssey představila softwarový balíček MultEQ-X, jenž je určený pro AVR zařízení pro domácí kino značek Denon a Marantz.

Tato zařízení díky tomu dostávají nové možnosti kalibrace pro konkrétní fyzický prostor, tedy pro místnosti, ve kterých se domácí kino nachází. Přímo v rámci softwaru si můžete vylepšit parametry kalibrace pro danou místnost a zobrazit si detailní informace týkající se akustiky této místnosti.

Ke klíčovým funkcím nového softwaru se řadí schopnost přizpůsobení úrovní subwooferu a pokročilý nástroj pro navrhování frekvenční reakční křivky. Navíc získají uživatelé komplexní kontrolu nad cílovými zvukovými křivkami pro každý kanál a každé přednastavení.

Podle Audyssey navíc uživatelé MultEQ-X získají jako první přístup k budoucím aktualizacím softwarového balíčku MultEQ. Za nákup MultEQ-X přímo v rámci aplikace zaplatíte 200 amerických dolarů (cca 4,5 tisíce korun) s tím, že za tu cenu získáte nepřenositelnou licenci vázanou na jednoho uživatele a jedno zařízení, po celou dobu životnosti tohoto zařízení.

Zveřejněno: 17. 12. 2021