Belkin představuje stojan Auto-Tracking Stand Pro pro systém iOS

Objekt stále v záběru. Otáčení o 360 stupňů a naklápění o 90 stupňů. První příslušenství na světě s certifikací Apple Works with DockKit poskytuje bezproblémovou „hands-free“ práci s kamerou pro tvůrce obsahu, filmaře, pedagogy, virtuální prezentátory, vývojáře sociálních aplikací a další.

Společnost Belkin představuje vůbec první příslušenství, které spolupracuje se sadou DockKit, stojan Auto-Tracking Stand Pro. Tento produkt umožňuje automatickou, tichou, motorizovanou a plynulou práci s kamerou integrovanou do iPhonu ve spojení s technologií automatického sledování objektu DockKit, která pozoruje objekty před kamerou při jejich pohybu v prostoru s možností otáčení o 360 stupňů a naklápění o 90 stupňů. Je to dokonalé příslušenství pro pohlcující videohovory nebo nahrávání interaktivního obsahu, který zahrnuje vysokou míru pohybu.

Sada DockKit, navržená pro systém iOS pro použití s předními a zadními kamerami, umožňuje uživatelům snadno vytvářet, prezentovat a nahrávat bez nutnosti stahovat aplikace třetích stran v pouhých čtyřech jednoduchých krocích:

             Připevněte iPhone 12 nebo novější s Magsafe na stojan Stand Pro pomocí MagSafe.

             Spárujte pomocí NFC.

             Otevřete fotoaparát v aplikacích FaceTime, Instagram, TikTok, Canva, WhatsApp, Microsoft Teams nebo jiných aplikacích sociálních médií či platformách pro zasílání zpráv.

             Začněte tvořit.

S kamerou Stand Pro mohou uživatelé snadno rozšířit zorné pole na 360 stupňů otáčení a 90 stupňů naklápění díky podpoře modelu pohybu s náklonem a odklonem a automatickému sledování systému. Tvůrci se tak mohou soustředit na obsah, zatímco DockKit automaticky udržuje objekt v záběru ve všech úhlech a zároveň zachycuje přirozené pohyby bez nutnosti manuálního nastavení.

Cena a dostupnost

Cena stojanu Auto-Tracking Stand Pro je 179,99 USD a brzy se objeví na stránkách Belkin.com a u vybraných prodejců po celém světě.

Zveřejněno: 17. 01. 2024