Bezdrátová, voděodolná sluchátka s originální technologií přenosu zvuku přes lícní kosti a integrovaným přehrávačem

Společnost Evolveo přináší na trh originální bezdrátová sluchátka s integrovaným přehrávačem a vysokou voděodolností IP68 s ponorem do jednoho metru. Ta mohou být používána i pro plavání a překvapí hlubokým basovým zvukem. Evolveo BoneSwim MP3 odolají nepříznivým podmínkám a jsou vhodné i pro další sporty, jako je například běh nebo jízda na kole.

Díky otevřenému řešení sluchátek je slyšet i okolní zvuk. Zvyšuje se tak bezpečnost používání. Přenos zvuku je realizován přes lícní kosti, sluchátka mají propracovanou konstrukci, ergonomický design a hmotnost pouhých 29 gramů.

Bezdrátová sluchátka BoneSwim MP3 mají integrovaný MP3/WAV přehrávač. Interní paměť 16 GB pojme až 4000 MP3 hudebních audio souborů. Baterie s kapacitou 160 mAh zajistí více než pět hodin provozu a plné dobití trvá jen 1,5 hodiny. Sluchátka nabízejí možnost připojení přes energeticky úspornou verzi Bluetooth 5.1 pro kvalitní a čistý zvukový přenos až na vzdálenost deseti metrů od spárovaného zařízení, jako je například chytrý telefon. Pomocí integrovaného mikrofonu lze provádět i telefonní hovory.

Sluchátka EVOLVEO BoneSwim MP3 jsou dodávána s ochranným přepravním pouzdrem a magnetickým nabíjecím kabelem. Součástí balení jsou i ušní vycpávky pro ještě lepší zážitek z poslechu při plavání, či jiné sportovní aktivitě.

Sluchátka BoneSwim MP3 jsou dodávána ve třech barevných provedeních (šedá, modrá, oranžová) a jsou dostupná prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců již za 1.990 korun.

Zveřejněno: 24. 03. 2023