Bezdrátové repráky Sony se točí okolo basů

Společnost Sony rozšířila svoji řadu reproduktorů X-Series o trojici nových bezdrátových reproduktorů, u kterých se téměř vše točí okolo basů.

Všechny tři modely jsou shodně vybaveny reproduktorovou jednotkou Sony X-Balanced Speaker Unit a také duálními pasivními zářiči.

Nejvyšším modelem je SRS-XG300 s technologií Mega Bass, ale také Live Sound, což je další použité řešení, které slibuje v domácím prostředí vytvořit pocit živého vystoupení. Na jedno nabití tenhle drobek vydrží běžet 25 hodin.

Oba další modely, XE300 a XE200, jsou o něco menší než XG300, ale výrobce u nich stále slibuje slušný zvuk. Technologie Sony Line-Sharp Diffuser u nich znamená rovnoměrné šíření zvuku prostorem. Oba reproduktory lze umístit do prostoru horizontálně i vertikálně a XE200 je navíc díky poutku možné snadněji přenášet.

Pokud jde o výdrž baterie, nabízí XE300 až 24 hodin, XE200 pak až 16 hodin na jedno nabití. Všechny tři reproduktory jsou pak odolné vůči prachu a vodě dle standardu IP67 a za pouhých deset minut nabíjení nabízejí až 70 minut přehrávání.

Zveřejněno: 13. 06. 2022