Bezdrátový reproduktor Malibu lze napájet ze slunce

Společnost Urbanista představuje nový bezdrátový reproduktor s modelovým označením Malibu, který je určený pro venkovní použití, a navíc je vybavený solárním panelem.

Tento solární panel umožňuje nabíjení reproduktoru za pochodu, a to díky podporované technologii Exeger Powerfoyle. Podle výrobce tato technologie umožňuje nabíjení reproduktoru Malibu kdykoliv, když zařízení postavíte na světlo – a to nejen venku, ale i v interiéru.

Reproduktor Urbanista Malibu je vyrobený z recyklovaných materiálů a chlubí se stupněm krytí IP67, což znamená odolnost vůči vodě i prachu. Na jedno nabití dokáže reproduktor hrát 30 hodin, přičemž pokud ho při hraní necháte na běžném denním světle o úrovni 50 000 luxů, potom se jeho výdrž prodlouží o dalších 15 hodin.

K reproduktoru Malibu nabízí společnost Urbanista také přidruženou mobilní aplikaci, na které můžete kromě jiného ovládat třeba ekvalizér. Kromě solárního pohonu můžete využívat i ten tradičnější. K tomuto účelu slouží u bezdrátového reproduktoru Malibu port USB typu C.

Zveřejněno: 21. 08. 2023