Bluetooth „boombox“ vás vrátí do 90. let

Boomboxy neboli přenosné kazeťáky byly populární v 80. a 90. letech, a to zejména na Západě. U nás na ně totiž měl málokdo.

Devadesátkové nostalgie se teď chytila společnost Monster, která vytvořila boombox pro 21. století. V zásadě jde o bezdrátový reproduktor, který nabízí celkový výkon 120 wattů díky čtveřici 15wattových měničů a 60wattovému subwooferu. Na jedno nabití zvládne fungovat až 12 hodin a je voděodolný dle standardu IPX4.

Monster Blaster 3.0 Boombox může klidně sloužit i jako powerbanka (USB typu A) pro nabíjení mobilních zařízení včetně smartphonů. Reproduktor dokonce podle výrobce dokáže i optimalizovat zvuk a přizpůsobovat ho konkrétnímu prostředí, a to díky ekvalizéru Environment EQ s Indoor (interiérovým) a Outdoor (exteriérovým) režimem.

Přenosný reproduktor Monster Blaster 3.0 Boombox na českém trhu evidentně oficiálně dostupný není, ale koupit ho můžete na mezinárodních e-shopech. Vyjde vás  na necelých 400 amerických dolarů, tedy v přepočtu 8,5 tisíce korun. Plus případné poštovné.

Zveřejněno: 17. 01. 2022