Cooler Master uvádí nové skříně

Společnost Cooler Master uvádí na trh nové počítačové skříně CMP 520 a CMP 320, které jsou cenově dostupným řešením pro herní počítače.

Vybrat si můžete buď formát ATX nebo m-ATX, přičemž k hlavním devizám v obou případech patří obrovské vstupy a s nimi související slušné proudění vzduchu, podsvícení typu ARGB a již zmíněná cenová dostupnost.

Součástí balení jsou předinstalované ARGB ventilátory o průměru 120 mm, přičemž v modelu CMP 520 je naleznete tři a v CMP 320 a v modelu CMP 320 dva. Právě tyto ventilátory poskytují zajímavou světelnou atmosféru při hraní.

Možnosti chlazení jsou pak dost univerzální díky možnosti osazení až šesti ventilátory. Navíc je radiátor možné osadit na přední, vrchní nebo zadní stranu, aniž by přitom muselo docházet ke kompromisům v chladicím výkonu.

Uvnitř skříní se nachází dostatek prostoru pro budoucí upgrade jednotlivých komponent. Do modelu CMP 520 se vejdou až 350 mm dlouhé grafické karty a 161 mm vysoké chladiče procesoru, skříň CMP 320 pojme až 360 mm dlouhé grafické karty a 163,5 mm vysoké chladiče procesoru.

Zveřejněno: 15. 08. 2022