Evolveo uvádí na trh tlačítkový telefon EasyPhone XO pro seniory i malé děti

Tlačítkový mobilní telefon Evolveo EasyPhone XO se snadno ovládá. Disponuje velkými tlačítky a 2,8" displejem. Je navržen s ohledem na potřeby seniorů i dětí a přináší jedinečnou kombinaci praktického designu a moderních funkcí. Telefon má velká tlačítka, což z něj činí ideální volbu pro ty, kteří preferují jednoduché ovládání.

EasyPhone XO disponuje baterií s výkonem 1700 mAh, která zajistí dlouhou výdrž. Nabíjecí port USB-C poskytuje rychlé a pohodlné dobíjení. Telefon je dodáván s praktickou nabíjecí kolébkou, do kterého stačí telefon zasunout a nabíjení baterie je spuštěno automaticky. Kolébka je vybavena LED kontrolkou s informací o stavu nabíjení.

Pro snadné volání blízkých osob nabízí EasyPhone XO fotokontakty i rychlé kontakty. Telefon má také blacklist pro blokování nežádoucích čísel. Výkonný reproduktor zajistí hlasité vyzvánění a jasný zvuk při hovorech.

Na zadní straně telefonu EasyPhone XO je SOS tlačítko, po jehož stisknutí telefon začne automaticky vytáčet předvolená čísla a odešle na ně nouzovou SMS zprávu. Je možno zadat až pět telefonních čísel.

EasyPhone XO je vybaven FM rádiem, které má automatické ladění. Telefon má mnoho aplikací, jako je prohlížení obrázků, nahrávání videí a hudby nebo digitální záznam zvuku. Kromě toho nabízí řadu dalších funkcí včetně kalendáře, budíku, kalkulačky, hodin nebo čtečky elektronických knih. Fotoaparát s bleskem umožní zachytit speciální okamžiky a vyhrazená tlačítka pro svítilnu, hlasitost a odemknutí telefonu jsou dalšími benefity. EasyPhone XO má také slot pro microSDHC kartu pro rozšíření paměti a 3,5mm vstup pro sluchátka, která jsou součástí balení.

Dostupnost a cena

Tlačítkový telefon Evolveo EasyPhone XO je dostupný ve dvou barevných variantách (černá a červená) za doporučenou cenu 989 Kč.

Zveřejněno: 14. 12. 2023