Finále Predator Sim Racing Cup 2021 v neděli na Twitchi

Společnost Acer oznámila podrobnosti k mezinárodnímu finále Predator Sim Racing Cup 2021, které se uskuteční v neděli 30. května ve 14.15 hodin středoevropského času. Patnáct simracingových šampionů, kteří úspěšně prošli národní kvalifikací, se utká v 90minutovém závodě.

Všichni jezdci budou závodit s vozem Mercedes AMG GT3 na historickém okruhu v Monze, který je známý úžasnou podívanou na vozy, jež se z rychlosti 350 km/h zabrzdí na pouhých 70 km/h. Šampion bude odměněn exkluzivním zážitkem, který se „nedá za peníze koupit“ – na jeden rok se připojí k týmu R8G eSports, navíc získá značkovou herní sestavu Predator.

Mezinárodní finále bude živě přenášeno na Twitchi a moderátorem pořadu nebude nikdo jiný než jezdec Indycar a legenda F1 Romain Grosjean. Během živého vysílání se do pořadu zapojí několik členů Grosjeanova simracingového týmu R8G eSports, kteří poskytnou odborný pohled na simracing.

„S Predator Sim Racing Cup jsme zahájili mezinárodní šampionát, který se každý seriózní simracer bude snažit na začátku své kariéry vyhrát. eSport je v naší DNA a díky Predator Sim Racing Cup můžeme tuto vášeň sdílet s širokým publikem a vytvořit tak jedinečnou komunitu fanoušků nejen eSportu, ale i motorsportu,“ řekl Hajo Blingen, viceprezident pro marketing společnosti Acer EMEA. „Do národní kvalifikace se probojovali pouze simraceři s velmi vysokou úrovní dovedností, tento víkend tak budeme svědky velmi těsného závodu.“

„Jsme velmi rádi, že můžeme partnerství se společností Acer posunout na další úroveň a vytvořit společnou mezinárodní eSport soutěž a zároveň zpřístupnit simulační závody všem. Jsme potěšeni vysokou účastí a zapojením fanoušků, které jsme zaznamenali v průběhu kvalifikace Predator Sim Racing Cupu, a nemůžeme se dočkat, až v našem týmu přivítáme vítěze,“ řekl Romain Grosjean.

 

Zveřejněno: 28. 05. 2021