Flexibilní projekční plátna na zahradu, k bazénu i na cesty

Mobilní projekční plochy Screen Innovations lze využít velmi dobře venku na zahradě nebo na cestách či venkovních prezentacích. Výhodou projekčních ploch Solo 2 a Solo Pro 2 je elegantně rychlá instalace na libovolném místě.

Díky nenápadným úchytům lze umístit plochu tam, kam je potřeba – na zeď, okno nebo třeba na terasu. Jednoduše plátno rozvinete a během chvíle sledujete svůj oblíbený film či seriál, prohlížíte fotografie nebo můžete kdekoliv prezentovat svým kolegům či obchodním partnerům.

Screen Innovations nabízí flexibilní řešení projekčního plátna, které vyhovuje i vysokým designovým nárokům. Projekční plocha se po použití svine do úhledného designového pouzdra, které bylo speciálně navrženo pro plátna Solo a Solo Pro tak, aby byl celý systém lehký, mobilní, jednoduchý a flexibilní na umístění. Na výběr je z 12 barevných odstínů pouzder.

Motorizovaná plátna Solo 2 a Solo Pro 2 s úhlopříčkou až 160 palců (406,4 cm) lze nakonfigurovat se třemi různými typy motoru, které pracují s patentovanou technologií nabíjení pomocí magnetického konektoru, s nízkým napětím 24 V nebo dokonce s napájením ze síťové zásuvky.

Zveřejněno: 06. 06. 2023