Herní myš Genesis s mnoha možnostmi využití

Pod značkou Genesis byla představena nová herní myš Genesis Krypton 310, která navzdory svojí jednoduché formě poskytuje spousty možností využití.

Myš je vybavena optickým snímačem ADNS-3050 a disponuje rozlišením až 4000 dpi s vysokou přesností. Pro některé hry je však taková přesnost až příliš vysoká, a tak si pro myš klidně nastavíte rozlišení nižší, a to až do 500 dpi.

Zařízení dále disponuje sedmi programovatelnými tlačítky, která je možné konfigurovat s využitím přiloženého softwaru. Díky této aplikaci můžete do profilu myši ukládat komplikovaná makra, případně měnit nastavení osvětlení Prismo RGB. Právě osvětlení je charakteristickou součástí myši Krypton 310 a pokrývá její kolečko, logo i zadní a spodní část. Vybrat si můžete ze 16 milionů barev.

A nebyla by to herní myš, kdyby nešlo o odolné zařízení. Odolnost podtrhují použité spínače Huano s odolností až 20 milionů kliknutí či teflonové podložky. A v neposlední řadě je třeba zmínit i 1,8m dlouhý připojovací kabel či hmotnost 94 gramů.

Myš Genesis Krypton 310 zakoupíte na českém trhu za cenu ekvivalentní 25,99 eurům, tedy přibližně 680 Kč.

 

Zveřejněno: 12. 03. 2021