Jednodušší telefon, než je Evolveo EasyPhone ID, snad ani neexistuje

Evolveo přidává do nabídky praktických tlačítkových telefonů nový model pro seniory EasyPhone ID. Je vhodný i pro nejmenší děti, jako první mobil. Má pouze čtyři velká tlačítka pro uložení hlavních kontaktů, zjednodušené ovládací menu, ale také hlasitý reproduktor a FM rádio. Nechybí ani bezpečnostní funkce, jako jsou integrovaná svítilna, a SOS tlačítko pro odeslání nouzové zprávy.

Evolveo EasyPhone ID překvapí atraktivním designem v černé barvě a minimálním množstvím tlačítek. Tento mobilní telefon je navržen tak, aby poskytoval snadné a přehledné ovládání pro seniory i děti. Jednoduché a přehledné menu se ovládá pomocí velkých tlačítek, každá funkce telefonu je snadno dostupná. Celkově je možné uložit až čtyři hlavní kontakty a pět SOS čísel, která mohou být aktivována pomocí jediného stisknutí tlačítka na zadní straně telefonu.

Evolveo EasyPhone ID má přehledný, jasný a barevný 1,77" TFT displej. Zobrazené informace jsou snadno čitelné a srozumitelné. Vše lokalizované pro české prostředí. Displej zobrazuje čas a datum, poskytuje informace o síle signálu, stavu baterie a aktuálním operátorovi.

SOS tlačítko v případě nouze okamžitě kontaktuje pomoc. Funkce SOS tlačítka poskytuje uživateli i jeho blízkým tolik pocit bezpečí a snadnou komunikaci v případě krizové situace.

S dobíjecím portem USB-C a vyměnitelnou baterií nabízí EVOLVEO EasyPhone ID spolehlivou výdrž až osm dnů v pohotovostním režimu. Hmotnost tlačítkového telefonu pro seniory EVOLVEO EasyPhone ID je 70 gramů včetně baterie a jeho rozměry jsou (d × š × v): 113 × 54 × 12,8 mm.

Dostupnost a cena

Mobilní telefon pro seniory EVOLVEO EasyPhone ID je dostupný prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců již od 790 Kč.

Zveřejněno: 13. 06. 2024