Jsou tu nová sluchátka Final

Pod značkou Final přicházejí nová bezdrátová špuntová sluchátka ZE8000 MK2, která slibují vyšší ergonomii a lepší zvuk, než nabízel jejich předchůdce.

Novinka podle výrobce přinese detailnější „8K zvuk“, ať už si pod tímto pojmem představujete cokoliv. Sluchátka Final ZE8000 MK2 využívají digitální zpracování signálu pro kalibraci různých detailů zvuku. Ten má být v konečném důsledku čistější a harmoničtější.

Vzhledově jsou nová sluchátka velice podobná předchozímu modelu. Výrobce však slibuje lepší ergonomii díky špuntům Shield Fin, které mají lépe sedět v uších nositele. Důsledkem by měla být i lepší zvuková izolace vůči šumům zvenku, a to podle společnosti Final až o 32 procent. Vylepšení se dočkal také systém aktivního potlačení šumu (ANC).

Stejně jako předchůdce je i novinka vybavena čtyřmi režimy poslechu, přičemž novinkou je možnost deaktivace ANC. K dispozici je také podpora platformy Qualcomm Snapdragon Sound nebo kodeků aptX a aptX Adaptive. Na jedno nabití zvládne baterie pět hodin přehrávání, přičemž tato doba se díky nabíjecímu pouzdru prodlouží na trojnásobek.

Zveřejněno: 08. 12. 2023