Kingston Digital doplnil řadu DataTraveler Max USB 3.2 Gen 2 o flash disk s konektorem USB-A

Společnost Kingston Digital rozšířila svou řady USB flash disků o model DataTraveler Max Type-A. Ten navazuje na model DataTraveler Max s rozhraním USB Type-C a doplňuje tak řadu vysoce výkonných USB flash disků nové generace Kingston DT Max. Oba disky podporují nejnovější standard USB 3.2 Gen 2.

Řada DataTraveler Max (DT Max) nabízí rekordní rychlosti až 1000 MB/s při čtení a 900 MB/s při zápisu, což z ní dělá jedno z nejrychlejších řešení USB disků na trhu v tomto provedení. DT Max s konektorem USB-A má pouzdro vínově červené barvy, zatímco předchozí DT Max s konektorem USB-C je celý černý, takže se tyto modely dají lehce rozlišit. Konektor je chráněn speciálním rýhovaným krytem, který lze snadno vysunout jediným pohybem. Díky špičkové rychlosti a velké kapacitě disku až 1 TB3 můžete ukládat a přenášet velké digitální soubory. Užitečným doplňkem je i poutko pro uchycení do kroužku na klíče a LED indikátor stavu. To vše dělá z disku DT Max ideální úložiště dat pro uživatele na cestách.

Řada DataTraveler Max je k dispozici v kapacitách 256 GB až 1 TB a vztahuje se ni pětiletá záruka s bezplatnou technickou podporou.

Zveřejněno: 12. 07. 2022