LG se na CES 2022 pochlubí novými OLED koncepty

Jihokorejská LG se na veletrhu CES 2022 pochlubí novými koncepty OLED zařízení včetně křesla Media Chair s integrovanou televizí.

Výrobce Media Chair prezentuje jako „moderní relaxační zařízení, které plynule kombinuje 55" OLED TV s extrémně pohodlným polohovacím křeslem“. K podporovaným technologiím u televize patří integrované zvukové řešení Cinematic Sound OLED a co se týče obrazu, chlubí se TV zakřivením 1500R, což je dle LG pro uživatele optimální.

Společnost kromě toho ukázala i koncept tzv. Virtual Ride, rotopedu s třemi integrovanými 55" OLED obrazovkami, které se nacházejí před uživatelem a nad ním. Díky tomu můžete mít pocit, jako byste právě projížděli ulicemi korejského velkoměsta… nebo naopak třeba britské vesnice.

A nakonec tu máme OLED Shelf, „digitální poličku“, která kombinuje dvojici Transparent OLED displejů, které se navzájem nacházejí nad sebou. Displeje můžou běžet v režimu Always on Display, což znamená, že jsou vždy zapnuty. A když právě nebudete mít náladu na nejnovější díly televizních seriálů, pusťte si na nich třeba textové informace o počasí nebo necháte zobrazit umělecká díla.

Zveřejněno: 30. 12. 2021