Motorola moto g23 je velmi zábavný telefon

Motorola představuje moto g23, telefon, který byl navržen především pro zábavu. Novinka se skvělým fotoaparátem nebo zvukem Dolby Atmos je už k dispozici v České republice.

Smartphone moto g23 je vybaven hlavním fotoaparátem s rozlišením 50 Mpx a technologií Quad Pixel. Výsledkem jsou detailní snímky, a to i při horším osvětlení. Dále tu máme speciální fotoaparát Macro Vision s pětinásobným přiblížením. Ultra širokoúhlý objektiv disponuje úhlem záběru 125° a vnímáním hloubky, takže automaticky rozostří pozadí snímku.

Moto g23 však není jen fotoaparát, ale také například technologie rychlého nabíjení TurboPower 30W, jež za několik málo minut poskytne dostatek „šťávy“ na několikahodinový provoz. Velká baterie s dlouhou výdrží pak znamená možnost osvobození se od elektrické zásuvky. Určitě musíme zmínit také čipset MediaTek Helio G85 nebo čistou verzi Androidu 13 bez softwarových úprav nebo duplicitních aplikací.

Nový smartphone moto g23 pořídíte za doporučenou koncovou cenu 5.599 korun v barvách Pearl White, Steel Blue a Matte Charcoal.

Zveřejněno: 16. 03. 2023