Nejdražší Mercedesy budou vybaveny 31reproduktorovým systémem Burmester

Noví majitelé nových vozidel značky Mercedes-Maybach budou mít na výběr osadit svoje nové auto 31reproduktorovým zvukovým systémem od společnosti Burmester.

Ačkoliv auta s domácností tak úplně nesouvisí, pro mnohé z nás jsou druhým domovem. Navíc interiér Maybachů vypadá jako obývák, a i to se počítá. Každopádně nový zvukový systém Burmester bude nejenže podporovat Dolby Atmos, ale bude to přímo řešení, které Atmos ušije autům na míru.

Těšit se však mohou nejen zájemci o Maybach, který si přece jen nemůže dovolit jen tak každý. Brzy po této značce totiž systém poputuje i jako volitelná možnost do vozidel Mercedes-Benz třídy S. Ty sice nejsou o moc levnější, ale i na našich silnicích jistě běžnější. Výrobce se dokonce chlubí, že ze svých automobilů udělá „špičkové koncertní haly na kolech“.

Oněch 31 reproduktorů a osm zvukových převodníků – na každé sedadlo dva – je poháněno dvěma samostatnými zesilovači – a to vše nabídne celkový výkon 1750 wattů. Cena této příplatkové výbavy zatím není známa, ale tak trochu tipujeme, že většina z nás má v podobné ceně celé auto...

Zveřejněno: 01. 11. 2021