Niceboy představil reproduktor, který odnesete

Pod značkou Niceboy se na trhu objevil nový reproduktor s označením Party Boy 100 W, který je přenosný, bezdrátový, a jak už název napovídá, vybavený silným výkonem 100 wattů.

Tenhle výkon doplňuje také například technologie s názvem Maxx Bass, zesilující basy, plus zde máme i možnost výběru ze tří režimů ekvalizéru. Díky tomu si zvuk můžete vyladit přesně tak, jak budete chtít. Díky funkci True Wireless můžete dva reproduktory propojit do skutečné stereo sestavy bez odezvy. Díky jisté úrovni odolnosti vůči vodě navíc reproduktoru příliš nevadí, když zmokne.

A pokud k vašim oblíbeným kratochvílím patří karaoke, lze reproduktor Niceboy Party Boy 100 W propojit s mikrofonem, který je součástí balení. K dispozici jsou dva samostatné audio vstupy na 6,3mm jack, přičemž samostatné je i ovládání hlasitosti u každého z nich. Díky tomu můžete s reproduktorem klidně propojit i nějaký hudební nástroj, například kytaru či klávesy.

Bezdrátový reproduktor Niceboy Party Boy 100 W s výdrží baterie až osm hodin na jedno nabití zakoupíte na českém trhu za doporučenou koncovou cenu 4.449 Kč včetně DPH.

Zveřejněno: 03. 08. 2021