Oblíbené reproduktory JBL se dočkají aktualizované verze

Oblíbené přenosné reproduktory Boombox 3 a Charge 5 od společnosti JBL se dočkají aktualizované verze, které přinese některé žádané funkce navíc.

JBL představuje modely Boombox 3 Wi-Fi a Charge 5 Wi-Fi, které nově dokážou streamovat přes Wi-Fi síť, jak už ostatně napovídají jejich názvy. Přes tento typ bezdrátové sítě podporují reproduktory 24bitovou/96kHz kvalitu hudby a Boombox 3 Wi-Fi navíc podporuje také technologii Dolby Atmos, a to přes streamovací službu Tidal a za předpokladu, že používáte aplikaci JBL One.

Charge 5 Wi-Fi i Boombox 3 Wi-Fi dále podporují Apple AirPlay 2, Alexa MRM a Google Chromecast přes Wi-Fi. Celkově implementace Wi-Fi znamená, že při poslechu nemusíte mít zdroj hudby (třeba telefon) ve stejné místnosti jako reproduktor.

Co se týče technologie Bluetooth, ta byla k dispozici již předtím, jen Charge 5 byl předtím vybaven podporou Bluetooth 5.1. Nyní už oba repráky fungují ve standardu Bluetooth 5.3. Odolnost vůči prachu a vodě pak u obou modelů zůstává stejná, a to na úrovni IP67.

Zveřejněno: 03. 05. 2023