Ohřívače mléka pro kojence

Protože se v DigitálníDomácnosti.cz staráme o to, abyste věděli vše, co potřebujete vědět o přístrojích, umožňujících zlepšit kvalitu bydlení a přinést informace o zajímavých chytrých řešeních, nesmíme opomenout ani maličkosti. Těmi jsou například ohřívače mléka.

Možná si řeknete, že je to trochu zbytečné, zabývat se „obyčejnými“ ohřívači na kojenecké mléko, ale ruku na srdce, jak připravovali rodiče správně teplé nápoje vám? Tím, že je ohřívali v „plecháči“ na vařiči? A když je nevydali včas, byly připravované nápoje příliš horké.

Doba je jiná, a tak představujeme dvě řešení od společnosti TrueLife, které by mohly být pro vás inspirací. Týkají se péče o kojence a v mnoha případech řeší i problém, kdy máte dvojčata.

Produktové tipy

Invio BW Single, ohřívač mateřského mléka a dětských příkrmů

Invio BW Single ohřívá mateřské mléko nebo příkrm v kojenecké láhvi rovnoměrně, díky cirkulaci ohřevu v pravidelných intervalech a udržuje neustále nastavenou konstantní teplotu. Díky funkci Keep Warm, která udržuje mléko při správné teplotě, máte krmení připravené kdykoli ho potřebujete. Invio BW Single je vhodný pro všechny typy kojeneckých lahví.

Invio BW Single je pohotový přístroj, který si můžete vzít i na cesty, protože v tašce na cestu nezabírá tolik místa. Jeho výhodou je provoz na elektřinu ze zásuvky, ale i možnost připojení na napájecí zásuvku v autě.

Ohřívač se snadno skládá i ovládá. Lahev umístíte do bezpečnostního košíku a vložíte do ohřívače, který jednoduše naplníte a zvolíte preferované nastavení. Buď nastavíte požadovanou teplotu pomocí otočného knoflíku, nebo využijete přednastavených režimů. Tlačítko lahve spustí ohřev na 40 °C, tlačítko hrnce na 70 °C. Po dosažení nastavené teploty se ohřívač automaticky vypne.

Invio BW Double, ohřívač mateřského mléka a dětských příkrmů pro dvojčata

Pro tento ohřívač platí vše, co bylo uvedeno pro variantu Single. V tomto ohřívači Invio BW Double můžete najednou ohřát dvě kojenecké lahve. Tuto možnost oceníte zejména jako maminka dvojčat, v případě, že je potřeba nakrmit obě děti zároveň. Je ale známo, že dvojčata se příliš často sladit nechtějí. Takže pokud zrovna jedno z dětí spí, můžete ohřát obě lahve a jednu nechat v ohřívači, kde se o správnou teplotu mléka postará funkce udržování teploty Keep Warm na hodnotě 37 °C. Ušetříte tak spoustu času, a až se druhý junior nebo juniorka probudí, můžete začít ihned krmit.

A ještě něco navíc pro úsporu času. Kromě funkce rychlého ohřevu mléka a dětských příkrmů ohřívač disponuje i funkcí sterilizace. Nemusíte tedy pořizovat další přístroje, abyste udrželi lahvičky a dudlíky vašeho miminka v čistotě. Mód sterilizace zvolíte trojím stisknutím tlačítka na ovládacím panelu. Výši teploty v lahvičkách si dle potřeby můžete upravit pomocí tlačítek + a – na ovládacím panelu.

 

Hodnocení DigitálníDomácnosti.cz: Vynikající!

Shrnutí: Za ten nápad! I za to, že Invio BW Double šetří čas tím, že udržuje mléko či připravený pokrm díky funkci Keep Warm stále připravený na použití. I za to, že v tomto přístroji můžete sterilizovat láhve i dudlíky a nepotřebujte tedy do domácnosti další přístroje.

Kam pro ně?

Pokud chcete získat podrobnější údaje a nechat si doporučit vhodné ohřívače, podívejte se na e-shop ElectroWorld, abyste zjistili více. Na e-shopu nejdete i další sortiment související s péčí o malé děti, jako jsou například bezkontaktní teploměry nebo dětské chůvičky. Všechny vaše objednávky vám Electro World připraví k odběru na 19 prodejnách nebo doručí kurýrem až do domu během 2–3 dnů od objednávky. Nákup z domova je jednoduchou záležitostí a zakoupené zboží můžete vrátit do 14 dnů v kterékoliv prodejně, případně zaslat zpět poštou. Stejně tak lze zboží bezproblémově reklamovat. 

Pokud máte nebo si pořídíte Věrnostní kartu Electro World, ušetříte hned dvakrát. Za prvé vybrané zboží lze nakoupit za speciální nižší ceny, a za druhé za každou transakci dostanete procenta zpět jako příspěvek na další nákup. Stačí vyplnit krátký formulář a můžete nakupovat výhodněji už teď. Že se to vyplatí, tak o tom svědčí přes půl milionu zákazníků. Electro World je dostupný ve všech regionech České republiky a po spojení s K+B Expert tak budou mít zákazníci k dispozici celkem 40 prodejen.

Zdroj: Electro World

Zveřejněno: 08. 02. 2021