Originální klávesnici a myš řady Studio přináší Logitech

Logitech uvádí na trh dvě nová zařízení řady Studio, a to klávesnici POP Keys a myš POP Mouse, která podle výrobce přinášejí osobitost, zábavu a sebeprezentaci do každodenní rutiny.

Klávesnice POP Keys je vybavena mechanickými klávesami ve stylu psacího stroje, na kterých se píše pohodlně. Kromě toho disponuje funkčními klávesami, kterých je celkem 12 a zahrnují pořizování snímků obrazovky, vypnutí mikrofonu či přehrávání médií. Klávesnice je dodávána s osmi vyměnitelnými hmatníky s emoji symboly, z nichž čtyři jsou předinstalovány na samotné klávesnici.

Myš POP Mouse je pak osazena zvláštním horním tlačítkem, jež umí otevřít nabídku emoji a nastavit lze i na ovládání jiných funkcí. Myš se snadno vejde do kapsy nebo tašky a produktivitu zvyšuje díky kolečku Smartwheel, automaticky přepínajícímu z režimu vysoké přesnosti do režimu rychlého rolování.

V České republice a na Slovensku budou klávesnice a myš Logitech Studio dostupné u vybraných prodejců za doporučené ceny 2.499 Kč (klávesnice) a 999 Kč (myš).

Zveřejněno: 24. 01. 2022