Partnerství Sony a Zoom přináší videokonference do televizorů Bravia

Společnost Sony oznámila, že Zoom Video Communications rozšíří své služby na televizory Sony Bravia, které jsou kompatibilní se systémem Bravia Cam. Toto partnerství umožní uživatelům snadné spojení s přáteli, rodinou a kolegy při videohovorech a schůzkách z pohodlí jejich obývacího pokoje. Sony Bravia je první značkou televizorů, která podporuje aplikaci Zoom for TV v obchodě Google Play.

Díky aplikaci Zoom na TV Bravia budou moci uživatelé využívat všechny funkce, díky nimž je Zoom jednou z předních platforem pro videokomunikaci. To zahrnuje videokomunikaci na televizní obrazovce, sdílení obrazovky a nástroje pro spolupráci. Uživatelé budou moci využívat také pokročilé funkce Bravia Cam – systém rozpozná, kde se v místnosti nacházíte a jak daleko jste od televizoru, a poté upraví nastavení zvuku a obrazu tak, aby bylo optimální. Celé nastavení je velmi jednoduché – při použití kompatibilního televizoru se zařízením Bravia Cam stačí stáhnout aplikaci Zoom z Google Play a spustit ji pomocí dálkového ovladače televizoru.

Zoom bude k dispozici začátkem letošního léta na vybraných televizorech Bravia, které jsou kompatibilní se systémem Bravia Cam.

Zveřejněno: 28. 06. 2023