Philips s Ambilightem nebo soundbar na zkoušku 30 dnů zdarma

Philips TV & Sound umožní zákazníkům si zdarma ve svých domovech vyzkoušet televizor s technologií Ambilight či jakýkoliv soundbar Philips.

Tato speciální akce trvá od 1. února do 31. března 2023 a platí pro všechny modelové řady s Ambilightem. Zákazník si v některé z vybraných prodejen zakoupí televizor či soundbar a pokud s nimi nebude spokojený, může je do 30 dnů bezplatně vrátit. Stačí vyplnit dotazník na https://www.tv-audio-akce.cz/na_zkousku/ a zabalený výrobek vrátit buď přímo v prodejně, nebo v případě e-shopu poslat kurýrem. Prodejce mu poté vrátí peníze.

Kdo vyzkoušel Ambilight, nechce již nic jiného

Ambilight osvětluje pomocí barevných LED diod prostor za televizorem, opticky tak rozšiřuje obraz na okolní stěny a snižuje únavu očí. Jedná se o konkurenční výhodu značky Philips, kterou jiné televizory nemají. Jedním z nečastějších důvodů pro zakoupení televizoru značky Philips je právě Ambilight.

Z průzkumu mezi současnými zákazníky Philips TV vyplývá, že téměř 80 % majitelů televize s Ambilightem by si jako další TV zase rádo koupilo model s Ambilightem. Protože pouhý popis technologie nebo vystavení modelu v prodejnách není pro potenciální zákazníky, kteří Ambilight zatím neznají, mnohdy dostatečně atraktivní a průkazný, rozhodla se společnost Philips TV českým zákazníkům nabídnout možnost bezplatně si vyzkoušet televizor u sebe doma.

Více informací o této akci najdete zde: https://www.tv-audio-akce.cz/na_zkousku/.

Akce platí na těchto prodejnách a e-shopech: Alza, Ambitv.cz, CZC, Datart, Dospiva, Eberry.cz, Electroworld, Exasoft, Expert elektro, Global Elektro, Kasa.cz, Mall, Oaza, Okay, Onlineshop.cz, Planeo elektro, TS Bohemia, VF Electric, Viki.

Zveřejněno: 09. 03. 2023