Pořádná porce muziky s party reproduktorem Sony SRS-XV500

Společnost Sony představila nový reproduktor SRS-XV500, který lidem umožní bavit se déle, a ještě víc nahlas, ať už jsou kdekoli. Tento reproduktor nabízí silný zvuk, vestavěné osvětlení a baterii s dlouhou výdrží – můžete k němu dokonce připojit mikrofon na karaoke a prozpívat celou noc. S reproduktorem SRS-XV500 máte vše, co potřebujete k tomu, abyste mohli bavit své přátele a rodinu.

Vychutnejte si skvělou hudbu díky systému SRS-XV500 a jeho dvěma reproduktorovým jednotkám X-Balanced, které poskytují silné a rázné basy s minimálním zkreslením, a dvěma výškovým reproduktorům, které zajišťují čisté vokály a rozšířené zvukové pole.

SRS-XV500 je reproduktor, který vás díky dlouhé výdrži baterie nikdy nezklame. Při plném nabití zvládne reproduktor SRS-XV500 přehrávat až 25 hodin. Rychlé nabíjení po dobu deseti minut navíc poskytne dostatek energie až na 2,5 hodiny přehrávání hudby. Model SRS-XV500 má stupeň voděodolnosti IPX4. Můžete jej tedy bez obav používat venku, zvládne i pár kapek deště.

Reproduktor SRS-XV500 byl navržen tak, aby byl dobře přenosný, a proto jeho vestavěná rukojeť umožňuje snadnou přepravu. Navíc jej lze umístit vertikálně i horizontálně.

Zábavné funkce

Díky funkci karaoke si můžete zazpívat své oblíbené písně. Stačí připojit mikrofon a stisknout tlačítko play. Ovládání ozvěny a kláves na zadním panelu přístroje vám umožní nastavit zvuk podle vašich představ. Díky druhému vstupu si můžete zazpívat duet s kamarádem do druhého mikrofonu nebo dokonce připojit kytaru. Oba vstupy nabízí možnost individuálního míchání zvuku.

Kromě hudebního zážitku pomáhá SRS-XV500 také dotvářet atmosféru večírku díky funkci ambientního osvětlení. Ať už chcete reproduktor používat pro každodenní zábavu, nebo pro party, můžete si osvětlení přizpůsobit pomocí mobilní aplikace Fiestable.

Aplikace Sony Music Center a Fiestable

Nový reproduktor SRS-XV500 je kompatibilní s aplikacemi Sony Music Center a Fiestable. Pomocí aplikace Sony Music Center můžete vybírat seznamy skladeb, měnit vzory osvětlení a režimy zvuku přímo z tanečního parketu. Aplikace Fiestable vám umožní přístup k zábavním funkcím, které pomohou vytvořit dokonalou atmosféru večírku, jako je vytváření seznamu skladeb, funkce karaoke včetně funkcí Voice Changer a Echo a DJ control pro přidání zvukových efektů.

Platforma „For The Music“

Společnost Sony vytvořila platformu „For The Music“ pro své špičkové spotřebitelské a profesionální audio produkty a služby. Prostřednictvím platformy „For The Music“ se Sony etabluje jako přední výrobce audiotechniky spojující hudební tvůrce a spotřebitele a zároveň se snaží vytvářet autentické hudební zážitky tím, že plně podporuje vizi tvůrců.

Další informace o platformě „For The Music“ najdete na adrese: http://www.sony.co.uk/for-the-music

Cena a dostupnost

Model SRS-XV500 bude k dostání od konce ledna 2024 za doporučenou maloobchodní cenu 9.999 Kč.

Zveřejněno: 26. 01. 2024