Potřebujete šťávu? Pomůže vám LAMAX

Potřebujete zdroj energie pro svoje mobilní zařízení na cesty? V tom případě máme tip na LAMAX 10 000 mAh Quick Charge. Powerbanku, která dělá přesně to, co její název slibuje.

Jedná se o kompaktní ploché zařízení s čistým designem, které disponuje kapacitou 10 000 mAh pro opakované nabíjení smartphonů, tabletů a dalších přístrojů vybavených konektorem USB nebo USB typu C.

Technologie Quick Charge 3.0 znamená, že powerbanka dokáže rozpoznat kompatibilní zařízení podporující stejný standard rychlého nabíjení a umožní nabíjet toto zařízení vyšším výkonem. Oproti standardní nabíječce až čtyřnásobným. Běžné přístroje bez podpory QC 3.0 pak z nabíječky berou proud ze stejného konektoru, ale jen do nabíjecího proudu 2,4 A.

Energii můžete pomocí LAMAX 10000 mAh Quick Charge dodat nejen svým telefonům, ale také MP3 přehrávačům, GPS navigacím, tabletům a dalším. Díky vysoké kapacitě (čtyř- až pětinásobné oproti běžnému smartphonu) navíc několik dní nebudete potřebovat přístup k elektrické energii, což je praktické třeba při pobytu v přírodě.

Zveřejněno: 21. 06. 2021